Perry Ellis360° Coral Eau de Parfum pentru femei

Perry Ellis 360° Coral Eau de Parfum pentru femei
Perry Ellis 360° Coral Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: PER0385 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Descriere Perry Ellis 360° Coral
Compoziție

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de parfum pentru femei Perry Ellis 360° Coral vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

  • parfum de fructe
  • parfum floral
  • pentru femeia modernă a secolului al 21-lea
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper roz, mar, piersica, para, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
bujor, lacramioare, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
casmir, cihlimbar, mosc, tonka
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Perry Ellis

Parfum Perry | Perry Ellis - S-a nascut in anul 1940 in statul american Virginia. Intre 1963 si 1967 a lucrat pentru Miller Rhodes, iar in anul 1968 a creat casa de moda ce ii poarta numele. In memoria sa Consiliul American al Designerilor (CFDA) au introdus premul anual Perry Ellis cunoscut sub denumirea de Swarovski Emerging Talent Award.Parfumurile Perry Ellis se bucura si in ziua de azi de succes, exprimand munca si talentul creatorului.

Rating Perry Ellis 360° Coral