Penhaligon's Savoy Steam

eau de parfum unisex 100 ml

Penhaligon's Savoy Steam eau de parfum unisex 100 ml
Penhaligon's Savoy Steam eau de parfum unisex 100 ml
100 ml

Cod: PEH0581 | Acest produs este momentan indisponibil
Penhaligon's Savoy Steam
100 ml

Descriere parfum Penhaligon's Savoy Steam

Parfumul Penhaligon's Savoy Steam este cât se poate de modern, cu o carismă inconfundabilă și perfect pentru a-ți atinge toate obiectivele.

  • parfum aromatic
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Note varf
bergamota, eucalipt, lamaie, menta, piper roz, rozmarin
Note inima
cardamom, ceai, geranium, hedione, trandafir
Note baza
benzoin, mosc alb, tămâia, vanilie
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Penhaligon's

Penhaligon’s este un brand britanic de parfumuri luxoase de nișă, lansat în anul 1870, care poartă numele fondatorului său, William Penhaligon. Înarmat cu multă creativitate și entuziasm pentru nou, englezul a folosit din plin stilul pompos, caracteristic epocii. Prima sa creație a fost Hammam Bouquet – un parfum inspirat de băile turcești și de atmosfera unică a acestora.

Astăzi, portofoliul brandului Penhaligon conține creații parfumate deosebite, pentru femei și bărbați, inspirate de situații unice, de locuri neobișnuite și de momente magice. Parfumul cel mai bine vândut - Blenheim Bouquet - a fost creat în 1902, la Blenheim Palace, la cererea ducelui de Marlborough. Pentru un plus de originalitate, Penhaligon utilizează și astăzi flacoanele tradiționale, create conform specificațiilor fondatorului - sticlă transparentă, dop sferic și fundă la gât.

Încă de la începuturile sale, în decadenta epocă victoriană, sub numele brandului de nișă Penhaligon apar parfumuri pentru cei mai exigenți clienți, cu arome care spun povești și se inspiră din neașteptat.

Rating Penhaligon's Savoy Steam

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!