Penhaligon's Portraits Clandestine Clara

eau de parfum pentru femei ml

Penhaligon's Portraits Clandestine Clara eau de parfum pentru femei  ml

Cod: PEH0509 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Penhaligon's Portraits Clandestine Clara

Urmărește disponibilitatea produselor

Compoziție

Grupe de parfumuri
lemnoase, picante

Despre brand Penhaligon's

Penhaligon’s este un brand britanic de parfumuri luxoase de nișă, lansat în anul 1870, care poartă numele fondatorului său, William Penhaligon. Înarmat cu multă creativitate și entuziasm pentru nou, englezul a folosit din plin stilul pompos, caracteristic epocii. Prima sa creație a fost Hammam Bouquet – un parfum inspirat de băile turcești și de atmosfera unică a acestora.

Astăzi, portofoliul brandului Penhaligon conține creații parfumate deosebite, pentru femei și bărbați, inspirate de situații unice, de locuri neobișnuite și de momente magice. Parfumul cel mai bine vândut - Blenheim Bouquet - a fost creat în 1902, la Blenheim Palace, la cererea ducelui de Marlborough. Pentru un plus de originalitate, Penhaligon utilizează și astăzi flacoanele tradiționale, create conform specificațiilor fondatorului - sticlă transparentă, dop sferic și fundă la gât.

Încă de la începuturile sale, în decadenta epocă victoriană, sub numele brandului de nișă Penhaligon apar parfumuri pentru cei mai exigenți clienți, cu arome care spun povești și se inspiră din neașteptat.

Rating Penhaligon's Portraits Clandestine Clara

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!