Penhaligon's Opus 1870

eau de toilette pentru barbati 100 ml

1×
Penhaligon's Opus 1870 eau de toilette pentru barbati 100 ml
Penhaligon's Opus 1870 eau de toilette pentru barbati 100 ml
100 ml

Cod: PEH0202 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON vă puteți alege în coșul de cumpărături un cadou din oferta noastră specială cu cadouri de vară.
Penhaligon's Opus 1870
100 ml

Descriere parfum Penhaligon's Opus 1870

Penhaligon's Opus 1870 EAU de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

  • parfum picant
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Note varf
coriandru, piper, yuzu
Note inima
scortisoara, tamaie, trandafir
Note baza
cedru, lemn de santal, mosc, tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
lemnoase, picante

Despre brand Penhaligon's

Penhaligon’s este un brand britanic de parfumuri luxoase de nișă, lansat în anul 1870, care poartă numele fondatorului său, William Penhaligon. Înarmat cu multă creativitate și entuziasm pentru nou, englezul a folosit din plin stilul pompos, caracteristic epocii. Prima sa creație a fost Hammam Bouquet – un parfum inspirat de băile turcești și de atmosfera unică a acestora.

Astăzi, portofoliul brandului Penhaligon conține creații parfumate deosebite, pentru femei și bărbați, inspirate de situații unice, de locuri neobișnuite și de momente magice. Parfumul cel mai bine vândut - Blenheim Bouquet - a fost creat în 1902, la Blenheim Palace, la cererea ducelui de Marlborough. Pentru un plus de originalitate, Penhaligon utilizează și astăzi flacoanele tradiționale, create conform specificațiilor fondatorului - sticlă transparentă, dop sferic și fundă la gât.

Încă de la începuturile sale, în decadenta epocă victoriană, sub numele brandului de nișă Penhaligon apar parfumuri pentru cei mai exigenți clienți, cu arome care spun povești și se inspiră din neașteptat.

Rating Penhaligon's Opus 1870

Adaugă o nouă recenzie

4.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală