Penhaligon's Lavandula

eau de parfum pentru femei 100 ml

Penhaligon's Lavandula eau de parfum pentru femei 100 ml
Penhaligon's Lavandula eau de parfum pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: PEH0160 | Acest produs este momentan indisponibil
Penhaligon's Lavandula
100 ml

Descriere parfum Penhaligon's Lavandula

Parfumul Penhaligon's Lavandula este chintesența luxului și a exclusivității. Răsfață-te cu aroma sa, care îți conferă un caracter absolut unic, oriunde ai fi!

  • parfum aromatic
  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Note varf
busuioc, piper, scortisoara
Note inima
lacramioare, salvie
Note baza
cihlimbar, mosc, tonka, vanilie
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Penhaligon's

Penhaligon’s este un brand britanic de parfumuri luxoase de nișă, lansat în anul 1870, care poartă numele fondatorului său, William Penhaligon. Înarmat cu multă creativitate și entuziasm pentru nou, englezul a folosit din plin stilul pompos, caracteristic epocii. Prima sa creație a fost Hammam Bouquet – un parfum inspirat de băile turcești și de atmosfera unică a acestora.

Astăzi, portofoliul brandului Penhaligon conține creații parfumate deosebite, pentru femei și bărbați, inspirate de situații unice, de locuri neobișnuite și de momente magice. Parfumul cel mai bine vândut - Blenheim Bouquet - a fost creat în 1902, la Blenheim Palace, la cererea ducelui de Marlborough. Pentru un plus de originalitate, Penhaligon utilizează și astăzi flacoanele tradiționale, create conform specificațiilor fondatorului - sticlă transparentă, dop sferic și fundă la gât.

Încă de la începuturile sale, în decadenta epocă victoriană, sub numele brandului de nișă Penhaligon apar parfumuri pentru cei mai exigenți clienți, cu arome care spun povești și se inspiră din neașteptat.

Rating Penhaligon's Lavandula

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!