Penhaligon's Lavandula

crema de maini pentru femei 300 ml

Penhaligon's Lavandula crema de maini pentru femei 300 ml
Penhaligon's Lavandula crema de maini pentru femei 300 ml
crema de maini pentru femei 300 ml

Cod: PEH0412 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Sticluță reîncărcabilă pentru parfum cadou la cumpărăturile minime de 220 RON. Alegeți-vă culoarea în coșul de cumpărături.
Penhaligon's Lavandula
crema de maini pentru femei 300 ml

Descriere parfum Penhaligon's Lavandula

Luxoasa cremă de mâini Penhaligon's Lavandula completează perfect parfumul din aceeași colecție. Datorită conținutului său nutritiv, mâinile vor fi catifelate, moi și hidratate.

Despre brand Penhaligon's

Penhaligon’s este un brand britanic de parfumuri luxoase de nișă, lansat în anul 1870, care poartă numele fondatorului său, William Penhaligon. Înarmat cu multă creativitate și entuziasm pentru nou, englezul a folosit din plin stilul pompos, caracteristic epocii. Prima sa creație a fost Hammam Bouquet – un parfum inspirat de băile turcești și de atmosfera unică a acestora.

Astăzi, portofoliul brandului Penhaligon conține creații parfumate deosebite, pentru femei și bărbați, inspirate de situații unice, de locuri neobișnuite și de momente magice. Parfumul cel mai bine vândut - Blenheim Bouquet - a fost creat în 1902, la Blenheim Palace, la cererea ducelui de Marlborough. Pentru un plus de originalitate, Penhaligon utilizează și astăzi flacoanele tradiționale, create conform specificațiilor fondatorului - sticlă transparentă, dop sferic și fundă la gât.

Încă de la începuturile sale, în decadenta epocă victoriană, sub numele brandului de nișă Penhaligon apar parfumuri pentru cei mai exigenți clienți, cu arome care spun povești și se inspiră din neașteptat.

Rating Penhaligon's Lavandula

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!