Penhaligon's Endymion

crema pentru barbierit pentru barbati 150 ml

Penhaligon's Endymion crema pentru barbierit pentru barbati 150 ml
Penhaligon's Endymion crema pentru barbierit pentru barbati 150 ml
crema pentru barbierit pentru barbati 150 ml

Cod: PEH0222 | Acest produs este momentan indisponibil
Penhaligon's Endymion
crema pentru barbierit pentru barbati 150 ml

Descriere parfum Penhaligon's Endymion

Crema de ras pentru bărbați Penhaligon's Endymion completează perfect parfumul din aceeași serie. Înmoaie frumos pielea, permițând astfel un bărbierit foarte precis. Aroma sa plăcută transformă ritualul zilnic într-o experiență de neuitat.

Despre brand Penhaligon's

Penhaligon’s este un brand britanic de parfumuri luxoase de nișă, lansat în anul 1870, care poartă numele fondatorului său, William Penhaligon. Înarmat cu multă creativitate și entuziasm pentru nou, englezul a folosit din plin stilul pompos, caracteristic epocii. Prima sa creație a fost Hammam Bouquet – un parfum inspirat de băile turcești și de atmosfera unică a acestora.

Astăzi, portofoliul brandului Penhaligon conține creații parfumate deosebite, pentru femei și bărbați, inspirate de situații unice, de locuri neobișnuite și de momente magice. Parfumul cel mai bine vândut - Blenheim Bouquet - a fost creat în 1902, la Blenheim Palace, la cererea ducelui de Marlborough. Pentru un plus de originalitate, Penhaligon utilizează și astăzi flacoanele tradiționale, create conform specificațiilor fondatorului - sticlă transparentă, dop sferic și fundă la gât.

Încă de la începuturile sale, în decadenta epocă victoriană, sub numele brandului de nișă Penhaligon apar parfumuri pentru cei mai exigenți clienți, cu arome care spun povești și se inspiră din neașteptat.

Rating Penhaligon's Endymion

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!