Penhaligon's Bayolea

eau de toilette pentru barbati 100 ml

Penhaligon's Bayolea eau de toilette pentru barbati 100 ml
Penhaligon's Bayolea eau de toilette pentru barbati 100 ml
100 ml

Cod: PEH0191 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON vă puteți alege în coșul de cumpărături un cadou din oferta noastră specială cu cadouri de vară.
Penhaligon's Bayolea
100 ml

Descriere parfum Penhaligon's Bayolea

Parfumul Penhaligon's Bayolea este intens bărbătesc și captivant, oferindu-i celui care-l folosește un plus de încredere, în orice moment al zilei.

  • parfum citric
  • pentru bărbatul modern și încrezător
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Note varf
lemongrass, mandarina
Note inima
cardamom, extras din portocala amara, lavanda, piper negru
Note baza
cedru, cihlimbar, lemn de santal, mosc, muschi, patchouli
Grupe de parfumuri
aromatice, citrice

Despre brand Penhaligon's

Penhaligon’s este un brand britanic de parfumuri luxoase de nișă, lansat în anul 1870, care poartă numele fondatorului său, William Penhaligon. Înarmat cu multă creativitate și entuziasm pentru nou, englezul a folosit din plin stilul pompos, caracteristic epocii. Prima sa creație a fost Hammam Bouquet – un parfum inspirat de băile turcești și de atmosfera unică a acestora.

Astăzi, portofoliul brandului Penhaligon conține creații parfumate deosebite, pentru femei și bărbați, inspirate de situații unice, de locuri neobișnuite și de momente magice. Parfumul cel mai bine vândut - Blenheim Bouquet - a fost creat în 1902, la Blenheim Palace, la cererea ducelui de Marlborough. Pentru un plus de originalitate, Penhaligon utilizează și astăzi flacoanele tradiționale, create conform specificațiilor fondatorului - sticlă transparentă, dop sferic și fundă la gât.

Încă de la începuturile sale, în decadenta epocă victoriană, sub numele brandului de nișă Penhaligon apar parfumuri pentru cei mai exigenți clienți, cu arome care spun povești și se inspiră din neașteptat.

Rating Penhaligon's Bayolea

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!