Penhaligon's Bayoleaulei de barbierit pentru bărbați

Penhaligon's Bayolea ulei de barbierit pentru bărbați 100 ml
Penhaligon's Bayolea ulei de barbierit pentru bărbați 100 ml
ulei de barbierit pentru bărbați 100 ml

Cod: PEH0256 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Penhaligon's Bayolea
Compoziție

Uleiul de ras pentru bărbați Penhaligon's Bayolea completează perfect parfumul din aceeași serie, transformând fiecare bărbierit într-o experiență de lux. Uleiul înmoaie perfect barba, permițând astfel un bărbierit precis. După ras, pielea este plăcută, netedă, revigorată și fără semne de iritare neplăcute.

Compoziție

Consistență
ulei

Despre brand Penhaligon's

Penhaligon’s este un brand britanic de parfumuri luxoase de nișă, lansat în anul 1870, care poartă numele fondatorului său, William Penhaligon. Înarmat cu multă creativitate și entuziasm pentru nou, englezul a folosit din plin stilul pompos, caracteristic epocii. Prima sa creație a fost Hammam Bouquet – un parfum inspirat de băile turcești și de atmosfera unică a acestora.

Astăzi, portofoliul brandului Penhaligon conține creații parfumate deosebite, pentru femei și bărbați, inspirate de situații unice, de locuri neobișnuite și de momente magice. Parfumul cel mai bine vândut - Blenheim Bouquet - a fost creat în 1902, la Blenheim Palace, la cererea ducelui de Marlborough. Pentru un plus de originalitate, Penhaligon utilizează și astăzi flacoanele tradiționale, create conform specificațiilor fondatorului - sticlă transparentă, dop sferic și fundă la gât.

Încă de la începuturile sale, în decadenta epocă victoriană, sub numele brandului de nișă Penhaligon apar parfumuri pentru cei mai exigenți clienți, cu arome care spun povești și se inspiră din neașteptat.

Rating Penhaligon's Bayolea