Pearl DropsPure Bleaching White Kit pentru albirea dinților

3×
Pearl Drops Pure Bleaching White Kit pentru albirea dinților
Pearl Drops Pure Bleaching White Kit pentru albirea dinților

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: PDR00663

ser activator 10 ml + ser cu efect iluminator 10 ml

Tratamentul de albire a dinților inspirat din saloanele profesionale, pe care îl puteți folosi acasă, este Pearl Drops Pure Bleaching White Treatment Kit! Special conceput pentru a viza atât petele de suprafață, cât și decolorarea, acest tratament cu dublă acțiune, ușor de utilizat, începe să funcționeze instant oferindu-vă dinți mai albi din interior către exterior. 100% dintre femei au obținut dinți cu minim 5 nuanțe mai albi în doar 10 zile.

Caracteristici:

  • albește eficient dinții
  • combate petele de suprafață și decolorarea
  • ușor de utilizat
  • rezultate vizibile în doar 10 zile

Aplicare:
Se agită sticluța 1, Brightener Serum, timp de 3 - 5 secunde. Aplicați serul pe partea din față și partea de sus a dinților și lăsați să acționeze timp de 30 de secunde. Aveți grijă să nu îndepărtați serul cu buzele sau cu limba. Agitați sticluța 2, Activator Serum, timp de 3 - 5 secunde și aplicați la fel ca primul serum. După 30 de secunde clătiți cu apă, pentru rezultate optime așteptați 20 de minute fără să mâncați, fără băut sau fumat.

Atenționare:
Nu înghițiți. Nu este potrivit pentru copii sub 14 ani sau persoane cu probleme ale gingiilor, gingivite, sângerări, gingii în retragere severă, sensibilitate dentară, gravide, mame care alăptează sau utilizarea pe aparate dentare sau pe orice suprafață dentară nenaturală. Odată deschis, utilizați în termen de 6 luni.

Vă recomandăm să nu utilizați acest produs dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Dacă apare iritarea întrerupeți utilizarea imediat și solicitați sfatul medicului. Nu depășiți tratamentul recomandat de 10 zile decât sub sfatul și supravegherea unui dentist. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Caracteristici

Efect
albire

Zâmbetul de un alb strălucitor vă poate îmbunătăţi substanţial încrederea în sine. Brandul Pearl Drops cunoaşte foarte bine acest lucru, fiindcă se ocupă cu dezvoltarea unor produse speciale pentru îngrijirea bucală, concepute pentru albirea şi curăţarea perfectă a dinţilor.

Prin aplicarea celor mai noi tehnologii şi expertize, brandul Pearl Drops vă ajută să obţineţi un zâmbet frumos şi strălucitor! Produsele Pearl Drops nu sunt agresive faţă de smalţul dentar, elimină petele de culoare închisă de pe dinţi şi sunt eficiente şi în cazul fumătorilor.

Zâmbetul este o expresie a fericirii, iar acum, datorită produselor unice Pearl Drops, zâmbetul dumneavoastră devine neobişnuit de fermecător şi de atractiv!

Nu vă va mai fi frică să zâmbiţi din plin! Produsele de îngrijire bucală Pearl Drops nu numai că albesc vizibil dinţii, dar, în acelaşi timp, au grijă şi de dantură! Folosind Pearl Drops, veţi avea cu siguranţă un zâmbet perfect, în fiecare zi!