Treci la conținutul principal

TOP 10 Payot

1.

MORNING MASK

Descoperiți măștile PAYOT pentru dimineață, care vor acționa ca o mână de ajutor pentru pielea dvs. și o vor înfrumuseța, în doar 15 minute! Fiecare mască are o funcție unică: descoperiți 5 soluții beauty pentru hidratare, curățare, reîmprospătare, nutriție și lifting. Aceste măști se aplică dimineața în loc de ser, înainte de a folosi crema de zi.

2.

CRÈME N°2 CC CREAM SPF 50+

Această cremă CC corectoare, multifuncțională și calmantă, cu factor de protecție UV, va deveni arma dvs. numărul unu în lupta împotriva pielii cu roșeață. Compoziția sa cu pigmenți va acoperi roșeața, factorul de protecție SPF 50+ va împiedica apariția acesteia pe viitor, iar efectul său calmant va calma pielea.

3.

HYDRA 24+ CRÈME GLACÉE

O cremă de zi, cu efect hidratant și de netezire, perfectă pentru pielea normală spre uscată. Această cremă mătăsoasă, bogată și delicată, parcă se topește pe pielea dvs.; în plus, hidratează tenul până la 24 de ore, conferindu-i o senzație de confort instantanee și persistentă.

4.

HYDRA 24+ ESSENCE

Primer-ul hidratant este primul pas în rutina dvs. de machiaj – acesta va hidrata, va netezi și va umple ridurile pielii dvs., încă înaintea aplicării serului și a cremei. Chiar dacă acest produs este la fel de ușor ca o loțiune pentru ten, va hidrata pielea ca un pahar de apă și textura sa va reîmprospăta instantaneu tenul.

5.

LAIT HYDRATANT 24H

Această loțiune hidratantă timp de 24 de ore are o textură cremoasă și non-grasă, care va hidrata nonstop pielea dvs. Ajută la menținerea nivelului optim de hidratare, oferind tenului o senzație de confort.

6.

PÂTE GRISE GELÉE NETTOYANTE

Gelul de curățare Pâte Grise Gelée Nettoyante se mândrește cu tehnologia microperlelor dizolvante, care creează o spumă delicată și albă pe pielea umedă, curățând delicat tenul. Pielea, pur și simplu, va străluci, iar textura acesteia va fi ameliorată.

7.

MY PAYOT JOUR

Crema de zi hidratantă, My Payot Jour, este produsul ideal pentru a ilumina tenul dis-de-dimineață. Această cremă va deveni pasul numărul unu în rutina dvs. de înfrumusețare, deoarece va ilumina fața și o va hidrata pe toată durata zilei. Proaspăt ca un cocktail de fructe, cu o textură care de-a dreptul se topește – luați-vă rămas bun de la pielea obosită și ternă! Compoziția produsului My Payot Jour este plină cu superfructe, care stimulează instantaneu circulația, ajută la uniformizarea nuanței tenului și îl iluminează.

8.

LOTION TONIQUE RÉVEIL

Această loțiune iluminatoare și amelioratoare, cu extracte din zmeură, va curăța tenul după demachiere, îl va revitaliza și va scoate în evidență strălucirea sa naturală. Acest produs pe bază de apă are un efect de răcire, însă nu conține alcool; de aceea tenul dvs. va deveni delicat, curățat și iluminat. Sugestie beauty: Aplicați loțiunea Lotion Tonique Reveil de fiecare dată după ce pielea va intra în contact cu apa. Astfel, veți îndepărta urmele de apă dură și pielea dvs. va fi superbă.

9.

BLUE TECHNI LIS REGARD

Produsul pentru îngrijirea zonei din jurul ochilor, Blue Techni Liss Regard, are un efect de netezire și va proteja pielea delicată împotriva razelor de lumină albastră. Acest produs este perfect pentru toți cei care își petrec o parte mare a zilei în fața calculatorului și simt că se încruntă des, deoarece această mimică cauzează ridurile din jurul ochilor. Blue Techni Liss Regard va netezi, cu ușurință, ridurile și liniile fine.

10.

PÂTE GRISE L’ORIGINALE

De aproape 70 de ani, produsul Pâte Grise L’Originale reprezintă un produs perfect pentru îngrijirea pielii, care reușește să „coacă” coșurile spre suprafață. În timp ce dormiți, compoziția secretă a acestui produs de la Dr Payot, al cărui secret se transmite din generație în generație, va urgenta coacerea coșurilor minore sub piele, îndepărtându-le complet!