Pàris à la plus belle Luminous Chypreeau de parfum pentru femei

Pàris à la plus belle Luminous Chypre eau de parfum pentru femei
Pàris à la plus belle Luminous Chypre eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
80 ml
425RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: PPB00303 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descriere parfum Pàris à la plus belle Luminous Chypre
Compoziție

Este ca o bluză de mătase, care se potrivește oriunde, stilizează rafinat orice look, aduce o odă inteligenței feminine. Apa de parfum Pàris à la plus belle – Luminous Chypre Violet Accord & Patchouli from Singapore, cu combinația sa de violete cu paciuli, transpune eleganța clasică într-un spirit modern.

  • un parfum chypre modern
  • sofisticat și atemporal
  • un parfum elegant, care flatează o personalitate puternică

Compoziția parfumului
Buchetul decorativ, de violete și garoafe, este însoțit de arome de coacăze acrișoare și de portocală suculentă. Lemnul de santal, vanilia și moscul adaugă intensitate, iar nota de paciuli creează acordul chypre inconfundabil și desăvârșește profunzimea compoziției. Parfumul, de culoarea șampaniei, vă învăluie într-o aură festivă, în cele mai frumoase momente ale vieții. 

Povestea parfumului:
Femeia pentru care a fost creat Luminous Chypre radiază o frumusețe și o feminitate greu de definit prin convenții. Își iubește grădina de flori, adoră dansul, cărțile și călăria. N-ați crede că savurează ceaiul afumat sau ciupercile shiitake - sau că ascultă Stravinsky. Are dulapul plin de rochii vintage, fiecare legată de un moment aparte. Parfumiera Véronique Nyberg și-a caracterizat creația Luminous Chypre ca prefigurând o nouă eră a parfumurilor clasice, în care tonurile intense de fructe de pădure tulbură suprafața calmă, a vaniliei și a lemnului de santal.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cassis, portocala
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
geranium, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale, chypre

Rating Pàris à la plus belle Luminous Chypre