Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Eau de Parfum pentru femei

1×
Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Eau de Parfum pentru femei
Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
425RON

Economisiți 21%
80 ml
335RON

Cod: ACE00300 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.01.2021

Descriere parfum Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness
Compoziție

Parfumul este întruchiparea frumuseții misterioase, magice și senzuale. Apa de parfum Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Oud & Bourbon Vanilla, cu tonuri de vanilie și oud, inspiră la aventuri și la dezlegarea misterelor.

  • un parfum cald, oriental lemnos
  • bogat și exotic
  • ideal seara, la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Combinația delicioasă, de vanilie și santal, învăluie pielea într-un voal exotic, a cărui senzualitate este completată de lemnul de agar sau oud, un ingredient tradițional în parfumurile arăbești. Tonurile acidulate, de mandarină și bergamotă, împreună cu acordurile florale de frezie și de violete, echilibrează compoziția.

Povestea parfumului
Femeia care iubește parfumul Exquisite Woodiness este curioasă și doritoare de aventură. Este oricând gata să-și facă bagajele și să plece spre tărâmuri exotice. Nimic nu-i stă în cale dacă și-a pus în gând să danseze toată noaptea, iar, în zori, să admire stelele deasupra orașului. Se ferește de răcoarea nopții cu un șal colorat, de cașmir. Parfumiera Matilde Bijaoui îl descrie ca pe un parfum al contrastelor, oscilând între prospețimea freziilor și căldura vaniliei și a lemnului de oud.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota, frezie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
oud, nectarine, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie Bourbon, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale, lemnoase

Rating Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness1