Eau Fraîche

Eau fraîche
Ai ales
  • Nuxe

Bucurați-vă de parfumul preferat, sub formă de apă înviorătoare în spray! Lejerul parfum Eau Fraîche este deosebit de apreciat într-o zi toridă de vară, la sport, la o întâlnire de lucru și oriunde doriți să mirosiți fin și discret.

Eau Fraîche: ce înseamnă?

Parfumul Eau Fraîche conține aproximativ 1-3 % substanțe aromate, deci mai puțin chiar decât apa de colonie. Este unul dintre cele mai ușoare tipuri de parfumuri pe care le puteți găsi. Lejera Eau Fraîche dispare de pe piele mai rapid decât apele de parfum și apele de toaletă și, de aceea, vă recomandăm să o aplicați și pe îmbrăcăminte, pe care va persista mai mult timp.

Combinația de cuvinte „Eau Fraîche“, însemnând apă înviorătoare, se întâlnește și în denumirea unor ape de toaletă ca Chanel Chance Eau Fraîche pentru femei sau Versace Man Eau Fraîche pentru bărbați, care sunt la fel de înviorătoare ca și parfumurile de tip Eau Fraîche.

Alegeți lejeritatea în orice anotimp și descoperiți la notino.ro parfumuri Eau Fraîche, cum ar fi Roger et Gallett, Payot sau Yves Saint Laurent.