Paco Rabanne Pure XS

set cadou I.

Paco Rabanne Pure XS set cadou I.
Paco Rabanne Pure XS set cadou I.
Paco Rabanne Pure XS set cadou I.
Apa de Toaleta 100 ml + Deo-Spray 150 ml

Cod: PAR5945 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produsele brandului Paco Rabanne de minim 200 RON și beneficiați de livrare gratuită.
Paco Rabanne Pure XS
Apa de Toaleta 100 ml + Deo-Spray 150 ml

Compoziție

set cadou
Grupe de parfumuri
aromatice, picante

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Pure XS

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!