Paco RabannePure XS For Her set cadou VI. pentru femei

Paco Rabanne Pure XS For Her set cadou VI. pentru femei
Paco Rabanne Pure XS For Her set cadou VI. pentru femei
Nou
Livrare gratuită
439RON

439,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PAR12731 | În stoc

parfemovaná voda Eau de Parfum 80 ml + tělové mléko lapte de corp 100 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 19.10.2021

Descriere Paco Rabanne Pure XS For Her
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Paco Rabanne Pure XS For Her, frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • design de lux
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • parfemovaná voda 80 ml
  • tělové mléko 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Pure XS For Her