Paco Rabanne Olympéa set cadou XV. pentru femei

1×
Paco Rabanne Olympéa set cadou XV. pentru femei
Paco Rabanne Olympéa set cadou XV. pentru femei
Livrare gratuită
339RON

339,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PAR11922 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Paco Rabanne Olympéa
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un set cadou cu parfum Paco Rabanne Olympéa. Garantat, un parfum primit cadou face întotdeauna plăcere.

Caracteristici:

  • parfum de lux
  • bucură orice femeie
  • foarte potrivit ca un cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum 80 ml
  • crema de corp 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Olympéa1