Paco Rabanne Olympéa

deospray pentru femei 150 ml

1×
Paco Rabanne Olympéa deospray pentru femei 150 ml
Paco Rabanne Olympéa deospray pentru femei 150 ml
deospray pentru femei 150 ml

Cod: PAR4022 | Acest produs este momentan indisponibil
Paco Rabanne Olympéa
deospray pentru femei 150 ml

Descriere parfum Paco Rabanne Olympéa

Deodorantul spray Paco Rabanne Olympéa Olympéa asigură prospețimea și energia necesare. Dacă este utilizat în combinație cu parfumul din aceeași serie, prelungește intensitatea acestuia pe durata întregii zile.

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Olympéa

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală