Paco Rabanne Invictus set cadou XVI. pentru bărbați

Paco Rabanne Invictus set cadou XVI. pentru bărbați
Paco Rabanne Invictus set cadou XVI. pentru bărbați
Livrare gratuită
301RON

301RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PAR12104 | În stoc

Eau de Toilette 100 ml + Gel de duș pentru bărbați 100 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 02.03.2021

Descriere parfum Paco Rabanne Invictus
Compoziție

Indiferent dacă vă așteaptă o importantă întâlnire de afaceri, o petrecere cu prietenii sau o cină cu femeia visurilor dvs., apa de toaletă pentru bărbați Paco Rabanne Invictus este întotdeauna o alegere excelentă. Vă impulsionează încrederea în sine, oricând veți dori să străluciți.

  • parfum acvatic, cu tonuri marine
  • parfum lemnos
  • parfum elegant și atemporal, pentru iubitorii aromelor clasice
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Gel de duș pentru bărbați 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
acvatice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Invictus