Paco Rabanne Invictus Intense

set cadou I.

Paco Rabanne Invictus Intense set cadou I.
Paco Rabanne Invictus Intense set cadou I.
Paco Rabanne Invictus Intense set cadou I.
Apa de Toaleta 100 ml + Apa de Toaleta 10 ml

Cod: PAR07073 | Acest produs este momentan indisponibil
Paco Rabanne Invictus Intense
Apa de Toaleta 100 ml + Apa de Toaleta 10 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne Invictus Intense

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!
free delivery