Paco Rabanne 1 Million

set cadou I.

1×
Paco Rabanne 1 Million set cadou I.
Paco Rabanne 1 Million set cadou I.
Paco Rabanne 1 Million set cadou I.
Livrare gratuită
Apa de Toaleta 100 ml + Gel de dus 100 ml + Apa de Toaleta 10 ml
336RON

Cod: PAR09443 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Cumpărați produsele brandului Paco Rabanne de minim 240 RON și vă oferim livrarea gratuită. Bucurați-vă de eleganța stilului spaniol de la Paco Rabanne.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.04.2019
Ridicare personală
miercuri 24.04.2019
Paco Rabanne 1 Million
Apa de Toaleta 100 ml + Gel de dus 100 ml + Apa de Toaleta 10 ml | 336RON

Compoziție

Grupe de parfumuri
lemnoase, picante
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

Rating Paco Rabanne 1 Million

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală