Orofluido Amazonia™

set cosmetice I.

Orofluido Amazonia™ set cosmetice I.
Orofluido Amazonia™ set cosmetice I.
set cosmetice I.
87RON

Cod: OFR0404 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Amazonia Repairing Balm for Weakened Hair 100 ml + Amazonia perfumed Body Cream 175 ml

buc.
Coletăria
marți 28.05.2019
Ridicare personală
miercuri 29.05.2019
Orofluido Amazonia™
set cosmetice I. | 87RON

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de păr
par degradat
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Orofluido

Cosmetica Orofluido | Brand-ul Orofluido de îngrijire a părului aparţine companiei Revlon. Compania a decis să creeze o ramură a diviziei sale de cosmetice pentru păr, inspirată de cele mai bune reţete pentru un păr frumos, din civilizaţiile antice. Preparatele Orofluido sunt inspirate din ritualurile de frumuseţe păstrate prin perpetuarea tradiţiilor străvechi. Produsele conţin trei uleiuri preţioase.
Femeile berbere din Maroc ne-au învăţat să ne protejăm părul cu ulei de argan, ajutor de nădejde în îngrijirea părului şi în ziua de astăzi. Regina Cleopatra, renumită pentru frumuseţea ei zeiească, îşi îngrijea părul cu ulei de rogoz, care conferă părului strălucire şi fineţe de catifea. Vechii egipteni, fenicieni şi evrei preferau uleiul de in, pentru un păr remarcabil de strălucitor.
Cosmetica pentru păr Orofluido este îmbogăţită cu un parfum de lux, pe bază de esenţe nobile. Notele de vârf ale parfumului sunt compues din bergamotă  şi ameţitoarea floare de portocal. Notele de inimă se deschid cu o combinaţie rafinată de răşini, ardei iuţi şi ciclamă. Notele de bază te leagănă pe valuri dulci de vanilie, cu adieri calde de lemn de santal.