Orly Polishield

Lac pentru protejarea ojei cu efect de stralucire

Orly Polishield Lac pentru protejarea ojei cu efect de stralucire
Orly Polishield Lac pentru protejarea ojei cu efect de stralucire
Orly Polishield Lac pentru protejarea ojei cu efect de stralucire
9 ml
38RON

Cod: ORY2837 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 19.11.2018
ridicare personală
luni, 19.11.2018
Orly Polishield
9 ml | 38RON

Descriere cosmetice Orly Polishield

Lacul de unghii Orly Polishield asigură, în scurt timp, unghii frumoase și îngrijite.

Caracteristici:

  • conferă un luciu intens
  • previne ruperea și deformarea unghiilor
  • fortifică și întărește unghiile

Cum se utilizează:
Aplicarea lacului este ultima etapă a manichiurii.

Despre brand Orly

Orly este unul dintre cele mai cunoscute si cele mai de succes branduri de produse cosmetice pentru unghii. A fost fondat in Los Angeles, ca un omagiu adus vizionarului Jeff Pinke, inventatorul manichiurei cunoscuta ca manichiura frantuzeasca in 1975.

Orly a inregistrat un rapid succes cu lacurile sale, in a caror compozitie nu veti gasi toluen, formaldehida, ftalat de dibutil si alte substante toxice. Iar acest lucru nu a afectat cu nimic varietatea de culori, puteti alege din 150 de nuante. Si mai interesant este faptul ca Orly a apelat la artista de renume international, Francoise Nielly, pentru a realiza portretul lui Jeff Pinke folosind lacurile Orli. Portretul a fost ulterior dezvaluit in fata publicului in cadrul evenimentului special Cosmoprof Las Vegas din 2013.

O categorie aparte de produse Orly sunt gelurile protectoare, care contin o multime de vitamine importante. Merita, de asemenea, mentionat si capacul aplicator Gripper Cap ™, care a fost proiectat de catre experti italieni pentru a usura aplicarea pe unghii (flacoanele se pot deschide cu o singura mana!). In plus, pe langa lacuri de unghii, in oferta Orly se gasesc si creme sau accesorii pentru manichiura (perii, pile de unghii, tampoane pentru curatare, etc.) si zeci de alte produse de calitate superioara. Multe celebritati si-au exprimat preferinta pentru produsele Orly, celebritati ca Jessica Simpson, Madonna, Cher si Ashley Judd.

Cu numeroase premii castigate, marca Orly se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc unghii frumoase si sanatoase la un pret rezonabil.