Orlane Eye Makeup

set cosmetice I.

Orlane Eye Makeup set cosmetice I.
Orlane Eye Makeup set cosmetice I.
159RON

Cod: ORL00151 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Setul contine: Volume Care Mascara 7 ml + Dual-Phase Makeup Remover 100 ml + Anagenèse Essential Time-Fighting Eye Care 3 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 25.07.2019
Ridicare personală
joi 25.07.2019
Orlane Eye Makeup
| 159RON

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cosmetice
Vârsta
pentru toate vârstele

Despre brand Orlane

Brandul francez de „haute-cosmetique“ Orlane Paris reprezintă imaginea produselor cosmetice antiîmbătrânire de cel mai înalt lux. Laboratorul Orlane îmbină ultimele descoperiri științifice cu know-how-ul obținut datorită propriilor centre de frumusețe. Efectele extraordinare ale produselor sale au adus brandului Orlane milioane de fani, din întreaga lume.

Fiecare ingredient este colectat cu cea mai mare atenție și grijă. Apoi este prelucrat atent și dozat eficient, pentru a atinge rezultate maxime. Conceptul brandului se bazează pe capacitatea de auto-regenerare a pielii. De aceea, compoziția tratamentelor Orlane se axează pe reînnoirea și pe stimularea mecanismelor naturale ale pielii, care slăbesc odată cu vârsta.

Orlane oferă numeroase game de produse care satisfac chiar și cele mai exigente cerințe. Portofoliul brandului conține preparate pentru diverse tipuri de piele, inclusiv pentru cea sensibilă. Gamele de produse antiîmbătrânire și demachiante sunt cele mai populare. Orlane nu uită nici de îngrijirea corpului sau de cosmetica decorativ-terapeutică. Nu în ultimul rând, trebuie menționate fermecătoarele parfumuri Orlane.