Orlane B21 Extraordinaire

set cosmetice I.

Orlane B21 Extraordinaire set cosmetice I.
Orlane B21 Extraordinaire set cosmetice I.
Orlane B21 Extraordinaire set cosmetice I.
Livrare gratuită
set cosmetice I.
759RON

Cod: ORL0140 | 3 de buc. în stoc

Setul contine: B21 Extraordinaire Youth Reset Serum 30 ml + B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream 7,5 ml + Absolute Skin Recovery Program - Maque 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Cleansing Care 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Lotion 50 ml + cosmetic bag

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 21.11.2018
ridicare personală
miercuri, 21.11.2018
Un cadou pentru tine
Doar această săptămână puteți obține 25% reducere la acest produs. Folosiți codul BF25RO. Mai multe informații găsiți aici. Nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau lichidare de stoc.
Orlane B21 Extraordinaire
set cosmetice I. | 759RON

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Orlane

Brandul francez de „haute-cosmetique“ Orlane Paris reprezintă imaginea produselor cosmetice antiîmbătrânire de cel mai înalt lux. Laboratorul Orlane îmbină ultimele descoperiri științifice cu know-how-ul obținut datorită propriilor centre de frumusețe. Efectele extraordinare ale produselor sale au adus brandului Orlane milioane de fani, din întreaga lume.

Fiecare ingredient este colectat cu cea mai mare atenție și grijă. Apoi este prelucrat atent și dozat eficient, pentru a atinge rezultate maxime. Conceptul brandului se bazează pe capacitatea de auto-regenerare a pielii. De aceea, compoziția tratamentelor Orlane se axează pe reînnoirea și pe stimularea mecanismelor naturale ale pielii, care slăbesc odată cu vârsta.

Orlane oferă numeroase game de produse care satisfac chiar și cele mai exigente cerințe. Portofoliul brandului conține preparate pentru diverse tipuri de piele, inclusiv pentru cea sensibilă. Gamele de produse antiîmbătrânire și demachiante sunt cele mai populare. Orlane nu uită nici de îngrijirea corpului sau de cosmetica decorativ-terapeutică. Nu în ultimul rând, trebuie menționate fermecătoarele parfumuri Orlane.