Oriflame Essense and Co Orris & Sage gel de curățare pentru maini si corp

Oriflame Essense and Co Orris & Sage gel de curățare pentru maini si corp
Oriflame Essense and Co Orris & Sage gel de curățare pentru maini si corp
300 ml

Cod: OFL05928 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Oriflame Essense and Co Orris & Sage
Caracteristici

Săpunul lichid Oriflame Essense and Co Orris & Sage curăță delicat, dar eficient mâinile și le oferă nutriția și îngrijirea necesare.

Caracteristici:

  • spală pielea și îndepărtează impuritățile
  • hidratează și îngrijește pielea mâinilor în timpul spălării
  • îndepărtează impuritățile și bacteriile
  • cu miros plăcut proaspăt

Cum se utilizează:
Se aplică pe mâinile ude și se spumează ușor. Se clătesc bine mâinile. Poate fi folosit și pe pielea corpului.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Oriflame

Compania Oriflame a fost fondata in anul 1967, in Suedia. Produele sale, vandute prin intermendiul reprezentantilor, au castigat rapid popularitate in randul consumatorilor si sunt acum disponibile in peste 6 tari.

Gama Oriflame include peste 600 de produse, toate avand la baza numai cele mai bune ingrediente. Oriflame pune mare accent pe cercetare si dezvoltare -  in laboratoarele sale lucreaza zeci de cercetatori, care constant imbunatatesc tehnologia de fabricare a produselor.

Creme, sampoane, geluri de dus...Oriflame se inspira din natura tinutului suedez. Printre componentele produselor sale, regasim extracte din plate care cresc pe malul marii sau pe pajisti montane. Parfumurile sale sunt deosebite, senzuale, proaspete si elegante, concepute in colaborare su parfumierii de top francezi.

Cosmeticele Oriflame sunt trecute printr-un proces de testare riguros, pe voluntari. Puteti in acest fel sa fiti siguri de eficienta si siguranta acestora. Toate produsele sunt fabricate cu un inalt standard etic, fara a dauna mediului inconjurator. Nu este de mirare ca Oriflame este premiat cu numeroase certificate de calitate pentru protectia mediului inconjurator.

Oriflame sponsorizeaza si sustine numeroase proiecte caritabile. Este co-fondatorul fundatiei World Childhood Foundation, prin care ajuta copii abandonati sau abuzati sexual.

Brandul Oriflame este atragator pentru toti cei care isi doresc rezultate, nu promisiuni, calitate inalta la un pret rezonabil, celor care isi doresc sa fie atragatori si tineri, sau care se confrunta cu un tip de piele problematic.

Rating Oriflame Essense and Co Orris & Sage