Oranjito Level 3 Melone Gel de bronzare la solar

Oranjito Level 3 Melone Gel de bronzare la solar
Oranjito Level 3 Melone Gel de bronzare la solar
200 ml

Cod: ORA0014 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Oranjito Level 3 Melone
Caracteristici

Produsul de bronzat la solar Oranjito Level 3 Melone ajută la obținerea unui bronz perfect, totodată asigurând pielii nutriția necesară.

Caracteristici:

  • accelerează bronzarea rapidă a pielii
  • hrănește în profunzime
  • previne deshidratarea pielii
  • nu protejează împotriva efectelor razelor solare

Cum se utilizează:
Se utilizează numai în scopul bronzării la solar.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de piele
ten grasă

Despre brand Oranjito

Cosmeticele solare Oranjito oferă pielii o îngrijire într-adevăr intensă! Dacă mergeți cu plăcere la solar, atunci produsele Oranjito sunt pentru dumneavoastră! Cosmeticele Oranjito ies în evidență prin calitatea înaltă și prin prețurile rezonabile, fiind cotate printre produsele de vârf de pe piață!

Oferta brandului Oranjito cuprinde loțiuni și creme pentru bronzare la solar, lapte hidratant după plajă, unt de corp și alte produse cosmetice solare unice, care asigură tot ceea ce este necesar pentru pielea solicitată! La expoziția internațională de cosmetice, produsele Oranjito au câștigat premiul întâi, „Golden Venus“, pentru cel mai bun produs de frumusețe, încă o dovadă a calității acestora.

Noua gamă de produse cosmetice Oranjito este produsă pe baza celor mai recente cunoștințe științifice din domeniul produselor cosmetice naturale și organice. Conțin un procent ridicat de vitamine, agenți de hidratare, nutrimente și substanțe naturale emoliente și calmante. La producția acestora sunt folosite doar cele mai bune ingrediente naturale organice certificate, provenite din agricultura ecologică.

Cosmeticele Oranjito au în plus un parfum irezistibil, care vă asigură buna dispoziție pentru întreaga zi! Potențați frumusețea bronzului pielii dumneavoastră, asigurându-i cea mai bună îngrijire cu cosmeticele solare de top Oranjito!

Rating Oranjito Level 3 Melone