Oral BVitality Kids 3+ Pixar periuta de dinti electrica cu sac

Oral B Vitality Kids 3+ Pixar periuta de dinti electrica cu sac
Oral B Vitality Kids 3+ Pixar periuta de dinti electrica cu sac
pentru copii

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ORB03517

Periuța electrică Oral B Vitality Kids 3+ Pixar de dinți curăță dinții copilului rapid, ușor și fiabil.

Caracteristici:

  • curăță temeinic placa dentară
  • curăță dinții copilului și în locurile greu accesibile
  • are un design vesel, pentru copii
  • spălarea este comodă, rapidă și distractivă

Cum se utilizează:
Se pune periuța succesiv pe fiecare dinte, fără a apăsa și se lasă periuța să acționeze. Pentru o curățare perfectă, se va folosi pasta de dinți pentru copii, care sporește eficiența periuței.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport
Tipul periuței
oscilatoare

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.