Oral B Star Wars

periuta de dinti electrica cu sac

1×
Oral B Star Wars periuta de dinti electrica cu sac
periuta de dinti electrica cu sac
94RON

Cod: ORB02997 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Cumpărați acum produsele brandului Oral B cu 15% reducere. Folosiți codul promoțional teeth15ro. Oferta nu se aplică la produsele aflate la reducere sau lichidare de stoc. Bucurați-vă de o igienă dentară perfectă cu Oral B.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.05.2019
Ridicare personală
marți 21.05.2019
Oral B Star Wars
periuta de dinti electrica cu sac | 94RON

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.