Oral BStages Power DB4K Cars baterie perie de dinti pentru copii fin

Oral B Stages Power DB4K Cars baterie perie de dinti pentru copii fin
Oral B Stages Power DB4K Cars baterie perie de dinti pentru copii fin
3+

Cod: ORB1398 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Acum puteți cumpăra acest produs cu o reducere de 20% cu codul notino20. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Oral B Stages Power DB4K Cars
Caracteristici

Periuța de dinți electrică0 Oral B Stages Power DB4K Cars stimulează prin joc obiceiurile igienice la copii, periajul zilnic al dinților devenind distractiv.

Caracteristici:

  • curăță dinții rapid, ușor și eficient
  • confortabil și ușor de ținut în mână
  • îngrijește delicat gingiile
  • cu timer încorporat
  • ușor de utilizat
  • aspect atractiv pentru copii

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
baterie

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B Stages Power DB4K Cars