Oral B PRO 770 3D WHITE D16.524.U

periuta de dinti electrica

Oral B PRO 770 3D WHITE D16.524.U periuta de dinti electrica
periuta de dinti electrica

Cod: ORB1900 | Acest produs este momentan indisponibil

Compatibilă cu toate capetele de periaj Oral B, cu excepția modelului Pulsonic.

Urmărește disponibilitatea produselor

Oral B PRO 770 3D WHITE D16.524.U
periuta de dinti electrica

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Oral B PRO 770 3D WHITE D16.524.U

Periuța de dinți electrică oscilatoare Oral B PRO 770 3D WHITE D16.524.U facilitează lupta zilnică cu placa dentară și ajută la obținerea unui zâmbet strălucitor.

Caracteristici:

  • reduce decolorările nedorite și petele de pe dinți
  • curăță dinții individual
  • indică perioada optimă de curățare
  • senzor de presiune

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.