Oral B Precision Clean EB 20

capete de schimb pentru periuta de dinti

6×
Oral B Precision Clean EB 20 capete de schimb pentru periuta de dinti
Oral B Precision Clean EB 20 capete de schimb pentru periuta de dinti
55RON

Economisiți 42%
2 buc
32RON

Cod: ORB1401 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Compatibilă cu toate capetele de periaj Oral B, cu excepția modelului Pulsonic.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.07.2019
Ridicare personală
miercuri 24.07.2019
Oral B Precision Clean EB 20
2 buc | 32RON

Descrierea produsului Oral B Precision Clean EB 20

Descriere:
Capul de rezervă pentru periuța de dinți Oral B Precision Clean EB 20 este destinat curățării zilnice a plăcii dentare și a resturilor de alimente, care s-au depus pe dinți și în spațiile interdentare. Acționează rapid și pătrunde între dinți, în locurile greu accesibile.

Periuțele de dinți, fie ele electrice sau clasice, se uzează treptat și acumulează, în timp, bacterii, care dăunează dinților și gingiilor. De aceea este necesară schimbarea regulată a capului periuței.

Capetele de rezervă Precision Clean sunt destinate curățării zilnice a dinților. Pachetul cuprinde 2 capete de rezervă.

Caracteristici:

  • lucrează bine și rapid
  • îndepărtează placa, petele și reziduurile alimentare
  • previne eficient cariile și gingivita
  • elimină cu 100 % mai multă placă decât o periuță de dinți obișnuită

Utilizare:
Se montează în aparat și se curăță dinții, succesiv și temeinic. După utilizare, capul se curăță atent. Acest cap pentru curățare generală poate fi combinat cu alte capete.

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.