Oral BPrecision Clean EB 20 capete de schimb pentru periuta de dinti 6 bucati

Oral B Precision Clean EB 20 capete de schimb pentru periuta de dinti 6 bucati
Oral B Precision Clean EB 20 capete de schimb pentru periuta de dinti 6 bucati
capete de schimb pentru periuta de dinti 6 bucati

Cod: ORB03538 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Oral B Precision Clean EB 20

Oferiți dinților o îngrijire profesională și bucurați-vă de un zâmbet alb strălucitor! Capul de rezervă Oral B Precision Clean EB 20 pentru periuța de dinți, cu peri speciali concepuți, este destinat curățării zilnice a plăcii dentare și a resturilor de alimente, care s-au depus pe dinți și în spațiile interdentare.

Caracteristici:

  • are grijă de dinți și gingii
  • îndepărtează placa, petele și reziduurile alimentare
  • curăță perfect cavitatea bucală
  • design inspirat de instrumente profesionale de îngrijire dentară
  • elimină cu 100% mai multă placă decât o periuță de dinți obișnuită
  • indicator de fibre colorate semnalizează timpului de înlocuire (după 3–4 luni)
  • tehnologie de curățare 3D cu 48.000 de mișcări pe minut
  • compatibil cu toate periuțele de dinți electrice (cu excepția Oral-B Pulsonic)

Cum se utilizează:
Se montează în aparat și se curăță dinții, succesiv și temeinic. După utilizare, capul se curăță atent. Capul de rezervă pentru curățare generală poate fi combinat cu alte capete.

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B Precision Clean EB 20