Oral B Oxyjet MD20

set cosmetice I.

1×
Oral B Oxyjet MD20 set cosmetice I.
Oral B Oxyjet MD20 set cosmetice I.
Livrare gratuită
set cosmetice I.
261RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: ORB2813 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Setul contine: Oxyjet MD20 Oral Shower + Pro-Expert Mouthwash 500 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.05.2019
Ridicare personală
marți 28.05.2019
Oral B Oxyjet MD20
set cosmetice I. | 261RON

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.