Oral BOrtho Care Essentials capete de schimb pentru periuta de dinti aparat dentar

Oral B Ortho Care Essentials capete de schimb pentru periuta de dinti aparat dentar
Oral B Ortho Care Essentials capete de schimb pentru periuta de dinti aparat dentar
Economisiți
113RON

Economisiți 32%
3 buc
76RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 25,33RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: ORB03536

Compatibilă cu toate capetele de periaj Oral B, cu excepția modelului Pulsonic.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Capul de schimb pentru periuța de dinți Oral B Ortho Care Essentials asigură rezultate excelente în igiena bucală. Înlocuirea sa periodică garantează în continuare o curățare a dinților la fel de eficientă ca și cu o periuță nouă.

Caracteristici:

  • îndepărtează placa dentobacteriană
  • curăță dinții și în locuri greu accesibile
  • ușor de schimbat

Cum se utilizează:
Se inserează capul de rezervă pe periuța compatibilă, până când se aude clicul de fixare.

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.