Oral BiO 7 periuta de dinti electrica

Oral B iO 7 periuta de dinti electrica
Oral B iO 7 periuta de dinti electrica
Livrare gratuită
Nou
White Alabaster
1.024RON

1.024,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ORB03565 | 5 de buc. în stoc

Periuțele de dinți electrice Oral-B iO sunt compatibile numai cu capetele de schimb Oral-B iO Ultimate Clean și Gentle Care.

1
Un cadou pentru tine
Acum puteți cumpăra acest produs cu o reducere de 20% cu codul notino20. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 18.09.2021

Descriere Oral B iO 7
Caracteristici

Periuța de dinți electrică oscilatoare Oral B iO 7 facilitează lupta zilnică cu placa dentară și ajută la obținerea unui zâmbet strălucitor.

Caracteristici:

  • curăță dinții individual
  • lustruiește smalțul dentar
  • îndepărtează placa dentobacteriană
  • cu senzor de presiune

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B iO 7