Oral B Gum & Enamel Repair Original pastă de dinți consolideaza smaltul dintilor

Oral B Gum & Enamel Repair Original pastă de dinți consolideaza smaltul dintilor
Oral B Gum & Enamel Repair Original pastă de dinți consolideaza smaltul dintilor
75 ml

Cod: ORB03419 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Oral B Gum & Enamel Repair Original

Pasta de dinți Oral B Gum & Enamel Repair Original întărește smalțul dentar și protejează dinții împotriva cariilor și a sensibilității crescute.

Caracteristici:

  • curăță eficient dinții
  • fortifică smalțul dentar
  • previne formarea cariilor dentare
  • neutralizează acizii dăunători
  • îngrijește gingiile
  • împrospătează respirația

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate rezonabilă de pastă pe periuța de dinți și se curăță dinții, timp de cel puțin 2 minute. Se clătește bine cavitatea bucală. Dinții se curăță de cel puțin de 2 x pe zi, cu o periuță de bună calitate.

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B Gum & Enamel Repair Original