Oral BCross Action EB 50 capete de schimb pentru periuta de dinti 6 bucati

Oral B Cross Action EB 50 capete de schimb pentru periuta de dinti 6 bucati
Oral B Cross Action EB 50 capete de schimb pentru periuta de dinti 6 bucati
Nou
capete de schimb pentru periuta de dinti 6 bucati
98RON

98,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ORB03537 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Compatibilă cu toate capetele de periaj Oral B, cu excepția modelului Pulsonic.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 27.09.2021

Descriere Oral B Cross Action EB 50

Înlocuirea periei de dinți electrice este cea mai avansată tehnologie Oral-B! Capul de perie Oral B Cross Action, dispune de peri oblici pentru a îndepărta placa dentară 100%. Capul rotund de perie este inspirat de instrumente profesionale dentare pentru o curățare individuală a dinților. Tehnologia de protecție ajută să vă mențineți peria curată până la 3 luni, împiedicând creșterea microbiană care o poate afecta. Curățați întotdeauna produsul bine după utilizare. Compatibil cu întreaga gamă Oral - B. Setul conține 8 capete de schimb pentru periuța de dinți.

Caracteristici

  • peri oblici
  • îndepărtează placa dentară 100%
  • cap rotund de perie
  • curăță individual dinții
  • peria se menține curată până la 3 luni
  • compatibil cu intreaga gamă Oral – B
  • ușor de schimbat

Aplicare
Se inserează capul de rezervă pe periuța compatibilă, până când se aude click-ul de fixare.

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B Cross Action EB 50