Oral B 3D White EB 18 capete de schimb pentru periuta de dinti 4 pc

Oral B 3D White EB 18 capete de schimb pentru periuta de dinti 4 pc
Oral B 3D White EB 18 capete de schimb pentru periuta de dinti 4 pc
78RON

78,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ORB1406 | În stoc

Compatibilă cu toate capetele de periaj Oral B, cu excepția modelului Pulsonic.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 17.06.2021

Descriere Oral B 3D White EB 18

Păstrați eficiența igienii dentare în fiecare zi, cu capul de schimb pentru periuța de dinți Oral B 3D White EB 18 care vă asigură rezultate excelente. Înlocuirea sa periodică, garantează în continuare o curățare a dinților la fel de eficientă ca și cu o periuță nouă.

Caracteristici

  • curăță placa dentară
  • menține gingiile și dinții sănătoși
  • practic și ușor de schimbat

Aplicare
Se inserează capul de rezervă pe periuța compatibilă, până când se aude clicul de fixare.

Despre brand Oral B

Brandul Oral B reprezintă confortul și îngrijirea excepționale, în domeniul igienei dentare. Produsele Oral B sunt cunoscute pentru calitatea de top, care garantează rezultate uimitoare în îngrijirea dinților și a întregii cavități bucale. Periuța de dinți sau ața dentară de calitate sunt cele mai bune ajutoare, în calea spre un zâmbet frumos şi sănătos.

Fondatorul brandului este dentistul californian Robert Huston, care, în anul 1950, a fost primul care a înlocuit clasicele fibre dure de nailon, folosite la periuțele de dinți încă din anul 1938, cu fibre fine și rotunjite. Noua periuță a devenit un fenomen global, iar brandul Oral B a ajuns lider de piață în domeniul său.

Astăzi, Oral B este sinonim cu excelența în îngrijirea dentară. Periuța de dinți electrică Oral B spală temeinic dinții, dar, în același timp, masează gingiile, ceea ce are un efect benefic asupra sănătății acestora. Dacă vrei dinți fără carii, gingii sănătoase și o senzație de adevărată puritate și prospețime, periuța de dinți Oral B este alegerea potrivită.

Rating Oral B 3D White EB 18