Olivia Garden The Kidney 100% Boar Stylerperie de par

Olivia Garden The Kidney 100% Boar Styler perie de par
Olivia Garden The Kidney 100% Boar Styler perie de par
perie de par

Cod: OLG1855 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Olivia Garden The Kidney 100% Boar Styler

Peria pentru păr Olivia Garden The Kidney 100% Boar Styler este un ajutor indispensabil, atât pentru coafatul zilnic, cât și pentru coafurile complicate.

Caracteristici:

  • netezește și îndreaptă părul
  • are formă ergonomică, pentru o manevrare comodă
  • neagresiv față de păr sau piele

Cum se utilizează:
Părul se va peria încet și delicat, pentru a evita deteriorarea mecanică a firelor de păr.

Despre brand Olivia Garden

Compania belgiană Olivia Garden, fondată în 1967 de Jean și Micheline Rennette, se specializează în producția și vânzarea instrumentelor de coafură. În acest segment de piață a înregistrat un succes răsunător.

Perii, pieptenii, foarfecii și celelalte produse ale brandului Olivia Garden se remarcă prin designul atemporal, extrem de funcțional și ergonomic. Sunt destinate, în primul rând, utilizării în saloane profesionale de înfrumusețare, dar sunt apreciate și de consumatorii obișnuiți.

Olivia Garden a devenit, în timp, un nume sinonim cu inovația și cu calitatea fără compromisuri. De remarcat și că produsele sale sunt disponibile la prețuri foarte rezonabile. Dacă vă decideți să le încercați, sigur nu veți fi dezamăgită.

Brandul Olivia Garden îi atrage pe cei care doresc un păr perfect întreținut, care adoră să-și facă coafuri complicate sau care au un păr ce necesită o întreținere frecventă și dificilă.

Rating Olivia Garden The Kidney 100% Boar Styler