Olivia Garden Nano Thermal Violet Edition perie rotundă pentru păr

Olivia Garden Nano Thermal Violet Edition perie rotundă pentru păr
Olivia Garden Nano Thermal Violet Edition perie rotundă pentru păr
54 mm
88RON

88,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: OLG02243 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 22.06.2021

Descriere Olivia Garden Nano Thermal Violet Edition

Peria rotundă pentru păr Olivia Garden Nano Thermal Violet Edition este un ajutor indispensabil pentru uscarea regulată a părului.

Caracteristici:

  • dotată cu un ac detașabil, pentru separarea șuvițelor de păr
  • ajută la definirea formei dorite
  • Este ideală pentru aranjarea părului în timpul uscării prin suflare

Cum se utilizează:
Peria rotundă este potrivită pentru coafarea prin tratament termic. Se alege dimensiunea periei, în funcție de lungimea și de densitatea părului.

Despre brand Olivia Garden

Compania belgiană Olivia Garden, fondată în 1967 de Jean și Micheline Rennette, se specializează în producția și vânzarea instrumentelor de coafură. În acest segment de piață a înregistrat un succes răsunător.

Perii, pieptenii, foarfecii și celelalte produse ale brandului Olivia Garden se remarcă prin designul atemporal, extrem de funcțional și ergonomic. Sunt destinate, în primul rând, utilizării în saloane profesionale de înfrumusețare, dar sunt apreciate și de consumatorii obișnuiți.

Olivia Garden a devenit, în timp, un nume sinonim cu inovația și cu calitatea fără compromisuri. De remarcat și că produsele sale sunt disponibile la prețuri foarte rezonabile. Dacă vă decideți să le încercați, sigur nu veți fi dezamăgită.

Brandul Olivia Garden îi atrage pe cei care doresc un păr perfect întreținut, care adoră să-și facă coafuri complicate sau care au un păr ce necesită o întreținere frecventă și dificilă.

Rating Olivia Garden Nano Thermal Violet Edition