Olivia Garden EcoHair perie de tip paletă pentru par usor de pieptanat

Olivia Garden EcoHair perie de tip paletă pentru par usor de pieptanat
Olivia Garden EcoHair perie de tip paletă pentru par usor de pieptanat
41RON

41,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: OLG01970 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 15.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Olivia Garden EcoHair

Pieptenele pentru păr Olivia Garden EcoHair este un ajutor indispensabil, atât pentru coafatul zilnic, cât și pentru coafurile complicate.

Peria pentru păr Olivia Garden EcoHair este un ajutor indispensabil, atât pentru coafatul zilnic, cât și pentru coafurile complicate.

Caracteristici:

  • se poate utiliza în salonul de coafură sau în confortul de acasă
  • neagresiv față de păr sau piele
  • are formă ergonomică, pentru o descurcare comodă a părului
  • netezește și îndreaptă părul
  • pentru toate tipurile de păr
  • are formă ergonomică, pentru o manevrare comodă

Ingrediente:

  • peri din nailon

Cum se utilizează:
Se pieptănă părul cu treceri lungi, de la rădăcini la vârfuri. Părul se va peria încet și delicat, pentru a evita deteriorarea mecanică a firelor de păr.

Despre brand Olivia Garden

Compania belgiană Olivia Garden, fondată în 1967 de Jean și Micheline Rennette, se specializează în producția și vânzarea instrumentelor de coafură. În acest segment de piață a înregistrat un succes răsunător.

Perii, pieptenii, foarfecii și celelalte produse ale brandului Olivia Garden se remarcă prin designul atemporal, extrem de funcțional și ergonomic. Sunt destinate, în primul rând, utilizării în saloane profesionale de înfrumusețare, dar sunt apreciate și de consumatorii obișnuiți.

Olivia Garden a devenit, în timp, un nume sinonim cu inovația și cu calitatea fără compromisuri. De remarcat și că produsele sale sunt disponibile la prețuri foarte rezonabile. Dacă vă decideți să le încercați, sigur nu veți fi dezamăgită.

Brandul Olivia Garden îi atrage pe cei care doresc un păr perfect întreținut, care adoră să-și facă coafuri complicate sau care au un păr ce necesită o întreținere frecventă și dificilă.

Rating Olivia Garden EcoHair