Olaplex N°3 Hair Perfectoringrijirea medicala a prelungi durabilitatea culorilor

35×
Olaplex N°3 Hair Perfector ingrijirea medicala a prelungi durabilitatea culorilor
Olaplex N°3 Hair Perfector ingrijirea medicala a prelungi durabilitatea culorilor
Economisiți
145RON

Economisiți 13%
100 ml
126RON

Cod: OLP3266 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Descrierea produsului Olaplex N°3 Hair Perfector
Caracteristici

Masca pentru păr Olaplex N°3 Hair Perfector este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

Caracteristici:

  • regenerează părul pe întreaga sa lungime
  • reface structura părului
  • întărește firul de păr
  • acționează în profunzimea fibrelor de păr
  • extinde durata de viață a culorii

Ingrediente:

  • fără silicon

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine. Se va proceda conform instrucțiunilor incluse.

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Olaplex

Brandul Olaplex prezintă o îngrijire a părului complet originală, care vă ajută să evitați deteriorarea părului în timpul vopsirii. Formula chimică unică multiplică și reface legăturile di-sulfurice rupte. Vopsirea părului nu a fost niciodată mai sigură!

Fondatorii brandului Olaplex sunt dr. Eric Pressly și dr. Craig Hawker, experți mondiali de top în domeniul științei materialelor și al chimiei. Împreună, au inventat un ingredient chimic care, fără siliconi și uleiuri minerale, restabilește legăturile din firul de păr care s-au rupt în timpul unui tratament chimic și după acesta.

Se poate spune că Olaplex a avut un impact de durată asupra industriei produselor pentru păr. Acest brand este utilizat cu încredere de mai multe saloane, care se bazează pe calitatea produselor livrate și pe calitatea muncii lor. O idee revoluționară în domeniul cosmeticelor pentru păr, care surprinde clienții ca o avalanșă – acesta este Olaplex!

Rating Olaplex N°3 Hair Perfector