NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick ruj mat

4×
NYX Professional Makeup Suede Matte  Lipstick ruj mat
NYX Professional Makeup Suede Matte  Lipstick ruj mat

Descriere NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick
Caracteristici

Atâtea nuanțe uluitoare, încât nu veți ști pe care să-l încercați mai întâi! Rujul mat Suede Matte Lipstick vă cucerește cu nuanțele bogate, cu finisaj mat. Învăluie buzele într-o peliculă netedă și catifelată, fără a le usca și lăsându-le perfect netede ore în șir.

Caracteristici:

  • conferă buzelor un aspect neted și catifelat
  • menține buzele moi pe termen lung
  • nu usucă buzele
  • are o textură extrem de fină și de ușoară
  • se combină ușor cu creioanele mate NYX
  • produs vegan

Aplicare:
Se aplică uniform pe toată suprafața buzelor, din centru spre colțuri. Pentru un machiaj mai intens, aplicați două straturi și conturați buzele cu creionul de conturare NYX Professional Makeup Suede Matte Lip Liner, în nuanța adecvată.

Sfat Notino:
Combinați un creion de buze mai închis cu un ruj într-o nuanță mai deschisă și amestecați ușor ambele nuanțe cu pensula. Veți obține o tranziție de efect a culorilor, în stil ombré.

Caracteristici

Culoare
maro
Efect
mat

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick4