Nuxe Magiqueset cadou III. pentru femei

Nuxe Magique set cadou III. pentru femei
Nuxe Magique set cadou III. pentru femei

Cod: NUX03346 | Acest produs este momentan indisponibil

Prodigieux ulei de dus 100 ml + Huile Prodigieuse ulei multifuncțional pentru față, corp și păr 100 ml + Crème Prodigieuse Boost cremă de zi multi-corectoare pentru piele normală și mixtă 40 ml + Bougie Prodigieuse lumânare parfumată 70 g

Un cadou pentru tine
Profitați de 20% reducere de Summer Black Friday la brandurile selectate! Folosiți codul notino în coșul de cumpărături. Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Nuxe Magique
Caracteristici

Caracteristici:

  • un mix de produse cosmetice pentru utilizare zilnică
  • produse pentru nutriție și hidratare în profunzime
  • pentru iluminarea și revitalizarea tenului
  • regenerează și revitalizează
  • ambalare cadou
  • produs în plus

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ulei
combinație de uleiuri
Efect
Hidratare, iluminare, nutriție, unificare
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Nuxe

Cosmeticele Nuxe combină puterea naturii, eficiența științei și plăcerea simțurilor, pentru trăiri intense, pline de bucurii. Acest concept este reflectat atât de numele brandului, creat prin combinarea cuvintelor „Natură“ și „Lux“, cât și de toate produsele Nuxe. Cosmeticele Nuxe nu conțin parabeni sau uleiuri minerale.

Brandul Nuxe s-a dezvoltat încă de la începuturile anilor ’50. A prins elan în anul 1989, odată cu noul impuls din partea Alizei Jabès, pasionată de aromaterapie și fondatoarea conceptului Nuxe Spa. Primul produs creat de ea însăși, uleiul uscat Nuxe Huile Prodigieuse®, a înregistrat imediat un succes imens, fiind astăzi produsul emblematic al brandului.

Compania Nuxe se implică activ în cercetare, toate produsele fiind dezvoltate folosind metode originale, bazate pe descoperirile botanicii moderne. Uleiul Nuxe este completat de o gamă complexă de produse pentru corp și față, precum și de parfumul Nuxe, inspirat de aroma caracteristică a legendarului ulei uscat.

Rating Nuxe Magique