Notino Discovery Box Recommended menset cadou pentru bărbați

2×
Notino Discovery Box Recommended men set cadou pentru bărbați
Notino Discovery Box Recommended men set cadou pentru bărbați
Promoție
Nou
29RON

Economisiți 14%
set cadou pentru bărbați
25RON

Cod: VZR12162 | În stoc

Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Absolu eau de parfum 1,2 ml + Hugo Boss Boss Bottled Intense eau de parfum 1,5 ml + Salvatore Ferragamo Uomo Signature eau de parfum 1,5 ml + Paco Rabanne Invictus eau de toilette 1,5 ml + Lalique Encre Noir for Men eau de toilette 1,2 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 24.02.2020
Ridicare personală
sâmbătă 22.02.2020
  • Compoziție
  • Despre brand
  • Rating

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou
Grupe de parfumuri
altele

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Discovery Box Recommended men