Notino Discovery Box New arrivals menset cadou pentru bărbați

2×
Notino Discovery Box New arrivals men set cadou pentru bărbați
Notino Discovery Box New arrivals men set cadou pentru bărbați
Livrare gratuită
set cadou pentru bărbați
29RON

Cod: VZR12161 | În stoc

Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette 1,5 ml + Calvin Klein Eternity for Men eau de parfum 1,2 ml + Parfums De Marly Layton Royal Essence eau de parfum 2 ml + Paco Rabanne Invictus Legend eau de parfum 1,5 ml + Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel eau de parfum 1,5 ml

1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Compoziție

Grupe de parfumuri
altele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Discovery Box New arrivals men

tracking pixel