Notino Discovery Box Luxury setset cadou unisex

Notino Discovery Box Luxury set set cadou unisex
Notino Discovery Box Luxury set set cadou unisex
set cadou unisex
29RON

Cod: VZR12178 | În stoc

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate ser de reîntinerire pentru toate tipurile de ten 1 ml + Giorgio Armani Sí eau de parfum pentru femei 1,2 ml + Lancome La Vie Est Belle eau de parfum pentru femei 1,2 ml + Yves Saint Laurent L'Homme eau de toilette pentru barbati 1,2 ml + Lancome Teint Idole Ultra Wear 03 machiaj persistent 1 ml + machiaj persistent

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Compoziție

Grupe de parfumuri
altele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Discovery Box Luxury set