Notino Discovery Box Bold fragrances womenset cadou pentru femei

4×
Notino Discovery Box Bold fragrances women set cadou pentru femei
Notino Discovery Box Bold fragrances women set cadou pentru femei
Livrare gratuită
Nou
set cadou pentru femei
29RON

Cod: VZR12177 | În stoc

Yves Saint Laurent Black Opium eau de parfum 1,2 ml + Chloé Nomade eau de parfum 1,2 ml + Paco Rabanne Lady Million eau de parfum 1,5 ml + Paco Rabanne Olympéa Legend eau de parfum 1,5 ml + Korloff Lady Intense eau de parfum 1,5 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.04.2020

Compoziție

Grupe de parfumuri
altele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Discovery Box Bold fragrances women

tracking pixel