Nivea Travel with Care

Seturi pentru voiaj I.

Nivea Travel with Care Seturi pentru voiaj I.
Nivea Travel with Care Seturi pentru voiaj I.
Nivea Travel with Care Seturi pentru voiaj I.
Seturi pentru voiaj I.

Cod: NIV2156 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Creme Care Care Shower 50 ml + Hairmilk Care Shampoo for Fine Hair 50 ml + Care & Hold Regenerative Hair Spray for Extra Strong Fixation 75 ml + Invisible Black & White Clear Antiperspirant in Spray 100 ml + Care Cream on Face, Hands and Body 50 ml + 3in1 Refreshing Refreshing Cleansing Wipes 7 Pcs

Nivea Travel with Care
Seturi pentru voiaj I.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de păr
par fin
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.